Dečiji rođendani

Idealno mesto za dečije rođendane


Proslavite dečiji rođendan u prelepom ambijentu sa pogledom na reku.
Kapacitet je  u letnjem peridou do 100 osoba dok je u zimskom kapacitet 70 osoba.

Nudimo vam kompletnu organizaciju dečijeg rođendana!


Ovu ponudu preporučujemo za sve one koji bi želeli da budu gost na svojoj proslavi.
Umesto celodnevnog posluživanja gostiju prepustite to nama i budite gost na svojoj proslavi!
Za kompletnu organizaciju će se pobrinuti naš tim…
Od dekoracije, hrane, pića, osoblja, animatora za decu do najsitnijih detalja dekoracije i dečijih igara…

Više infomracija možete dobiti na 066/195-555

Kompletna organizacija dečijeg rođendana!

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za dečiji rođendan , Cunami House splavovi su pravo mesto za vas! Budite gost na vašoj proslavi, za to će se pobrinuti naš stručni tim!

Ukoliko vam ne odgovara ni jedna ponuda – moguće je iznajmiti samo prostor za 300€. A dodatke kao što su: ketering, piće, dekoraciju možete organizovati sami…

Toplo Vam preporučujemo da se za celokupnu organizaciju pobrinemo MI!

CENA

30

CENA

70

Naši klijenti su naš najveći oslonac, a evo šta oni kažu o nama.

Iskustva klijenata


Jelena Pavlović, HR

Odabrali smo Cunami za organizaciju team buiding-a za naš tim koji se bavi prodajom, budući da nam se u startu dopala njihova ponuda kao i njihove aktivnosti, i oni su u potpunosti opravdali naše poverenje. Usluga koja nam je pružena je bila po najvišim standardima i onakva kakvoj smo se samo mogli nadati, što se pre svega tiče atmosfere, hrane, pića kao i prostora koji nam je omogućen za održavanje treninga. Iz ovih razloga ćemo sasvim sigurno sarađivati sa Cunami splavovima i u budućnosti.

Milena Đorđević, HR

Želimo da se zahvalimo Cunami organizaciji koja je uvažila sve potrebe našeg tima za realizaciju kvalitetnog team building-a, i obezbedila nam predivno popodne na reci! Smatramo da ste pravi profesionalci i sigurno ćemo nastaviti saradnju!

Uroš Adamović, Brend menadžer

Naša kompanija je na čelu sa komercijalnim timom, organizovala team bulding na Cunami splavu 1, pri čemu je događaju prisustvovalo 20 ljudi. Možemo samo da kažemo da je bilo savršeno, i da je organizacija Cunamija, od slanja upita do relaizacije dogovora i sumiranja celokupne saradnje, pokazala profesionalni pristup, kao i angažovanje i gostoprimstvo na profesionalnom nivou. Želimo da vam se zahvalimo na svemu, nećemo vas menjati.

Aleksandra Đelić, HR

Cunami organizacijom smo bili oduševljeni pre svega zbog toga što su pouzdani i pozitivni, pa smo zahvaljujući tome i proveli izuzetno ugodno popodne na reci. Uživali smo, i drago nam je što smo baš vas izabrali za jačanje timskog duha i stvaranje jakog kolektiva. Preporučujemo vas svima!

Marija Krstić, Team Leader

Želimo da se zahvalimo na besprekornoj organizaciji, opuštenoj atmosferi i predivnom ambijentu na vašem splavu! Team building je bio čista desetka i jako smo zadovoljni postignutim rezultatima, Sve u svemu, bilo je izvanredno i sasvim sigurno ćemo želeti da sarađujemo i u budućnosti!