Momačke večeri

Šta se desi na Cunamiju ostaje na Cunamiju


Momačko veče je posebna epizoda u životu svakog muškarca koji je spreman da svoj momački život zameni bračnim. Sama organizacija momačke večeri nije lak zadatak, ali je nesumnjivo veoma interesantan i kreativan. Momačko veče uglavnom organizuje kum u dogovoru sa ekipom, ali i sa samim mladoženjom.

Momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, jer su ideje za momačko veče brojne i raznovrsne. Sigurno je da se momačke večeri i njihova organizacija veoma razlikuju od devojačke večeri i njegove organizacije, ali uglavnom podrazumevaju isto – proslava “poslednjeg dana slobode” pre stupanja u bračne vode.

Ako se u obzir uzme momačko veče organizacija same proslave nije jednostavan zadatak, pa ako vam treba pomoć, kompletnu organizaciju možete prepustiti našim stručnjacima koji se bave organizacijom posebnih događaja koji će učiniti sve kako bi ispunili svaku vašu zamisao i želju ili se možete sami posvetiti organizaciji ove proslave

Ono što se svim momcima koji staju na ludi kamen savetuje je da momačko veče nikako ne slave noć uoči venčanja. Dobro je poznato da svako momačko veče prođe propraćeno velikim količinama alkohola, pa ne bi bilo dobro da se mladoženja mamuran pojavi na dan svog venčanja.

Iz tih razloga se preporučuje da se momačko veče desi nedelju dana pre samog venčanja, idealno u petak ili subotu, kako bi mladoženja, ali i kum i društvo mogli da se “oporave” i pripreme za najsvečaniji dan u životu budućeg supruga.

Jedinstveno mesto sa pogledom na reku Savu


Više informacije o momačkim večerima možete dobiti pozivom na broj 066/195-555 ili putem email: cunamihousebg@gmail.com

Naši klijenti su naš najveći oslonac, a evo šta oni kažu o nama.

Iskustva klijenata


Stefan Pavlović

Momačko veče na Cunamiju sam dobio kao poklon od kuma i bilo je skoro bolje od svadbe.

Stefan Mitrović

Želimo da se zahvalimo Cunami organizaciji koja je uvažila sve potrebe našeg društva za realizaciju kvalitetnog momačkog. Smatramo da ste pravi profesionalci i sigurno ćemo doći opet kada neko iz društva stane na ludi kamen!