Inovativan koncept življenja i izgradnje doma na vodi

Izgradnja doma na vodi dolazi sa nizom prednosti, pre svega zato što ćete dobiti nesvakidašnju kućicu na reci, koja će predstavljati vašu ličnu oazu mira i opuštanja. Ono što mi nudimo jeste inovativan i upečatljiv dizajn kao i kvalitetna izgradnja.

Ako ste oduvek maštali da živite na reci uz čari prirode, da budete svedok svih njenih promena, daleko od gradske buke i vreve, mi smo tu da vaše želje pretvorimo u stvarnost, i to po principu ključ u ruke. Našim angažovanjem dobijate kućicu iz snova, pravo utočište u prirodi i mesto koje ćete vrlo rado želeti da podelite sa prijateljima i porodicom, bilo u vreme vrelog leta ili hladne zime. Održivost Cunami montažnih kućica na vodi koje možete kupiti jeste sigurna.

Zlatibor| Dobrosjelica

Na samo 10 minuta od centra Zlatibora, ušuškano naselje Cabin House Zlatibor.
Postanite deo naše porodice i uzivajte uz buđenja sa najboljim izlazkom sunca u Srbiji.

Na prodaju dostupno 5 kontenjera od čega su 2 prodata.

CENA: 30 000€

 

DETALJNIJE

 

Progar | Kuće na vodi vlasništvo 1:1

Jedan od retkih placeva u Evropi na obali reke sa vlasništvom 1:1
Pokretan krov da dobro ste čuli, na ovoj kući ceo krov može da se otvori baš kao u kabrioletu.
Zidovi su stakleni i pritiskom na dugme se spuštaju u staklenu ogradu, impresivno zar ne?

CENA: 150 000€

 

DETALJNIJE

Pouzdanost materijala i vrhunski kvalitet izrade

Budući da je reč o nesvakidašnjem domu ili komercijanom prostoru, jako je važno da svi elementi izgradnje budu pouzdani i stabilni, ali i ekološki prihvatljivi, jer nam je stalo da materijali koje koristimo budu u skladu sa potrebama prirodnog okruženja. Naši objekti se odlikuju kvalitetnom izradom što garantuje čelična konstrukcija sa zaštitnim premazima koje koristimo.

  

Komfor i stil po povoljnoj ceni

Prostor u prirodi nipošto ne mora da znači odsustvo komfora. Kućice koje mi izgrađujemo možete urediti u skladu sa svojim stilom, i opremiti udobnim i luksuznim nameštajem. Krovni, zidni i podni termo paneli, kao i snegobrani koji su deo kompletne konstrukcije, garantuju da će boravak u ovim kućicama biti prijatan tokom cele godine.

10
Godina
Iskustva

Šta kažu naši zadovoljni kupci?