Punoletstvo

Punoletstvo na reci!


Verujemo da je svakom slavljeniku bitno na koji način će da proslavi svoje punoletstvo i kako će iz tinejdžerskog sveta okrenuti novu stranu svog života i preći u svet odraslih.

Zato je naše profesionalno osoblje tu da sasluša sve vaše želje i da ih pretvori u stvarnost, odnosno žurku za pamćenje.

 

Splaovi Cunami house su višenamenski, tako da su opremljeni svime što je potrebno za vrhunsku proslavu 18-og rođendana.

Bez obzira da li ste za manje porodično okupljanje ili za veliku proslavu sa porodicom i prijateljima u Cunami House splavovima ćete pronaći podršku za svaku vrstu željene proslave.

Svaki splav je poseban na svoj način . Vaš jedini zadatak je da izaberete u kojem od njih želite da pravite proslavu, a sve ostalo prepustite nama.

Savršen spoj!


Punoletstvo se samo jednom slavi i treba da prođe u veselju i sreći kako mu i dolikuje.

Vaše dobro raspoloženje i Cunami House je pun pogodak!
Veselimo se vašem dolasku!

Naši klijenti su naš najveći oslonac, a evo šta oni kažu o nama.

Iskustva klijenata


Jelena Pavlović, HR

Odabrali smo Cunami za organizaciju team buiding-a za naš tim koji se bavi prodajom, budući da nam se u startu dopala njihova ponuda kao i njihove aktivnosti, i oni su u potpunosti opravdali naše poverenje. Usluga koja nam je pružena je bila po najvišim standardima i onakva kakvoj smo se samo mogli nadati, što se pre svega tiče atmosfere, hrane, pića kao i prostora koji nam je omogućen za održavanje treninga. Iz ovih razloga ćemo sasvim sigurno sarađivati sa Cunami splavovima i u budućnosti.

Milena Đorđević, HR

Želimo da se zahvalimo Cunami organizaciji koja je uvažila sve potrebe našeg tima za realizaciju kvalitetnog team building-a, i obezbedila nam predivno popodne na reci! Smatramo da ste pravi profesionalci i sigurno ćemo nastaviti saradnju!

Uroš Adamović, Brend menadžer

Naša kompanija je na čelu sa komercijalnim timom, organizovala team bulding na Cunami splavu 1, pri čemu je događaju prisustvovalo 20 ljudi. Možemo samo da kažemo da je bilo savršeno, i da je organizacija Cunamija, od slanja upita do relaizacije dogovora i sumiranja celokupne saradnje, pokazala profesionalni pristup, kao i angažovanje i gostoprimstvo na profesionalnom nivou. Želimo da vam se zahvalimo na svemu, nećemo vas menjati.

Aleksandra Đelić, HR

Cunami organizacijom smo bili oduševljeni pre svega zbog toga što su pouzdani i pozitivni, pa smo zahvaljujući tome i proveli izuzetno ugodno popodne na reci. Uživali smo, i drago nam je što smo baš vas izabrali za jačanje timskog duha i stvaranje jakog kolektiva. Preporučujemo vas svima!

Marija Krstić, Team Leader

Želimo da se zahvalimo na besprekornoj organizaciji, opuštenoj atmosferi i predivnom ambijentu na vašem splavu! Team building je bio čista desetka i jako smo zadovoljni postignutim rezultatima, Sve u svemu, bilo je izvanredno i sasvim sigurno ćemo želeti da sarađujemo i u budućnosti!