Teambuilding

Zašto team building na Cunami splavovima?


Da li želite da priredite zabavu za vaše zaposlene, partnere i klijente? Mi vam nudimo organizaciju korporativnih događaja koji se pamte.

Mi znamo koliko su kvalitetni timovi od neprocenjive važnosti u današnjem korporativnom svetu, zbog čega smo i svesni da dobro organizovan team building može samo doprineti jačanju uzajamnog poverenja i spona između članova vašeg tima.

S te strane, naši splavovi su savršen izbor da vaš tim provede kvalitetno vreme zajedno, a uz to vam nudimo udoban ambijent, opuštenu atmosferu, predivan pogled i veliki broj aktivnosti na vodi, ako želite dodatno da se zabavite!

Harmonija rečnog ambijenta za harmoničan tim


Ako želite da poboljšate postojeće veštine vašeg tima kroz team building treninge i aktivnosti, radi postizanja bolju povezanosti i harmonije u budućem radu, naš udoban ambijent na reci vam nudi upravo sve što je potrebno za organizaciju jednog takvog team building-a!

Ovde možete u udobnom i svetlom ambijentu na reci, sa relaksirajućim pogledom na okolno zelenilo i reku Savu, ne samo izvući maksimum iz svog tima, već i kroz opuštajuću i udobnu atmosferu doprineti jačanju timskog odnosa i poverenja među članovima.

Naša ponuda

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za team building, Cunami House splavovi su pravo mesto za vas!

Pored iznajmljivanja prostora, u našoj ponudi možete pronaći širok spektar dodatnih aktivnosti, koje nudimo kako bi vaš boravak na Cunami splavovima učinili što konfornijim. (kliknuti za dodatne usluge)

Ukoliko vam ne odgovara ni jedna ponuda – moguće je iznajmiti samo prostor od 200-500€. A dodatke kao što su: ketering, piće, dekoraciju možete organizovati sami…

Toplo Vam preporučujemo da se za celokupnu organizaciju pobrinemo MI!

CENA

30

CENA

70

Naši klijenti su naš najveći oslonac, a evo šta oni kažu o nama.

Iskustva klijenata


Jelena Pavlović, HR

Odabrali smo Cunami za organizaciju team buiding-a za naš tim koji se bavi prodajom, budući da nam se u startu dopala njihova ponuda kao i njihove aktivnosti, i oni su u potpunosti opravdali naše poverenje. Usluga koja nam je pružena je bila po najvišim standardima i onakva kakvoj smo se samo mogli nadati, što se pre svega tiče atmosfere, hrane, pića kao i prostora koji nam je omogućen za održavanje treninga. Iz ovih razloga ćemo sasvim sigurno sarađivati sa Cunami splavovima i u budućnosti.

Milena Đorđević, HR

Želimo da se zahvalimo Cunami organizaciji koja je uvažila sve potrebe našeg tima za realizaciju kvalitetnog team building-a, i obezbedila nam predivno popodne na reci! Smatramo da ste pravi profesionalci i sigurno ćemo nastaviti saradnju!

Uroš Adamović, Brend menadžer

Naša kompanija je na čelu sa komercijalnim timom, organizovala team bulding na Cunami splavu 1, pri čemu je događaju prisustvovalo 20 ljudi. Možemo samo da kažemo da je bilo savršeno, i da je organizacija Cunamija, od slanja upita do relaizacije dogovora i sumiranja celokupne saradnje, pokazala profesionalni pristup, kao i angažovanje i gostoprimstvo na profesionalnom nivou. Želimo da vam se zahvalimo na svemu, nećemo vas menjati.

Aleksandra Đelić, HR

Cunami organizacijom smo bili oduševljeni pre svega zbog toga što su pouzdani i pozitivni, pa smo zahvaljujući tome i proveli izuzetno ugodno popodne na reci. Uživali smo, i drago nam je što smo baš vas izabrali za jačanje timskog duha i stvaranje jakog kolektiva. Preporučujemo vas svima!

Marija Krstić, Team Leader

Želimo da se zahvalimo na besprekornoj organizaciji, opuštenoj atmosferi i predivnom ambijentu na vašem splavu! Team building je bio čista desetka i jako smo zadovoljni postignutim rezultatima, Sve u svemu, bilo je izvanredno i sasvim sigurno ćemo želeti da sarađujemo i u budućnosti!