Momačke večeri

Šta se desi na Cunamiju ostaje na Cunamiju


Momačko veče je posebna epizoda u životu svakog muškarca koji je spreman da svoj momački život zameni bračnim. Sama organizacija momačke večeri nije lak zadatak, ali je nesumnjivo veoma interesantan i kreativan. Momačko veče uglavnom organizuje kum u dogovoru sa ekipom, ali i sa samim mladoženjom.

Momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, jer su ideje za momačko veče brojne i raznovrsne. Sigurno je da se momačke večeri i njihova organizacija veoma razlikuju od devojačke večeri i njegove organizacije, ali uglavnom podrazumevaju isto – proslava “poslednjeg dana slobode” pre stupanja u bračne vode.

Ako se u obzir uzme momačko veče organizacija same proslave nije jednostavan zadatak, pa ako vam treba pomoć, kompletnu organizaciju možete prepustiti našim stručnjacima koji se bave organizacijom posebnih događaja koji će učiniti sve kako bi ispunili svaku vašu zamisao i želju ili se možete sami posvetiti organizaciji ove proslave

Ono što se svim momcima koji staju na ludi kamen savetuje je da momačko veče nikako ne slave noć uoči venčanja. Dobro je poznato da svako momačko veče prođe propraćeno velikim količinama alkohola, pa ne bi bilo dobro da se mladoženja mamuran pojavi na dan svog venčanja.

Iz tih razloga se preporučuje da se momačko veče desi nedelju dana pre samog venčanja, idealno u petak ili subotu, kako bi mladoženja, ali i kum i društvo mogli da se “oporave” i pripreme za najsvečaniji dan u životu budućeg supruga.

Jedinstveno mesto sa pogledom na reku Savu


Više informacije o momačkim večerima možete dobiti pozivom na broj 066/195-555 ili putem email: cunamihousebg@gmail.com

Naši klijenti su naš najveći oslonac, a evo šta oni kažu o nama.

Iskustva klijenata


Stefan Pavlović

Momačko veče na Cunamiju sam dobio kao poklon od kuma i bilo je skoro bolje od svadbe.

Stefan Mitrović

Želimo da se zahvalimo Cunami organizaciji koja je uvažila sve potrebe našeg društva za realizaciju kvalitetnog momačkog. Smatramo da ste pravi profesionalci i sigurno ćemo doći opet kada neko iz društva stane na ludi kamen!

Dodatne aktivnosti

Profesionalno ozvučenje

3600 RSD

Neka se vaša zabava daleko čuje! Ozvučavanjem sala se bavimo više od 10 godina… Ne propustite priliku da se za zvuk pobrinemo bas mi!

Rasveta Cunami

3600 RSD

Ako ste se vec opredelili da se vasa zabava čuje, neka se onda i vidi! Cunami rasveta će dati drugu dimenziju vašoj proslavi gde ce provod biti zagarantovan!

Profesionalni fotograf

8000 RSD / 3 sata slikanja

Ukoliko želite svoju nezaboravnu žurku da zauvek obeležite kvalitetnim slikama tu smo za vas! Obrađene slike vam šaljemo na email adresu 24h nakon proslave!

Vožnja gliserom

24000 RSD / 60min

Panoramska vožnja gliserom zavidnih performansi… 6200 kubika i 350 konjskih snaga će vam omogućiti vožnju u kojoj čete uživati!

Piće

Po dogovoru

Kupovinom pića kod nas ćete uštedeti i vreme i novac! Takodje smo zaboravili da napomenemo da nećete morati da prenosite tone i tone pića i samim tim ćete ustedeti energiju za vašu zabavu a piće će vas čekati rashlađeno kod nas na spalvu!

Prema iskustvu naših gostiju imamo vrhunsku preporuku hrane za vaš dogadjaj! Kada uzimate ketering preko nas dobijate kompletan pribor za jelo i nudimo vam mogućnost angažovanja konobara.

Aparat za vodu + boca 17 litara

1000 RSD

Ostanite hidrirani! 17 litara ledene, vrele ili mlake vode će vas čekati na splavu spremno za upotrebu! Donošenje vode na splav preko Savskog nasipa vam nikako ne preporučujemo!

Plinski profesionalni roštilj

2000 RSD

Za one koji žele sami da budu svoji majstori! Nudimo vam profesionalni plinski roštilj. Jedno smo sigurni a to je da će vaš kuvar imati zagarantovano najbolji pogled iza ove lepe mašine

Dekoracija za različite proslave

12000 RSD

Ukoliko želite da vaš dan bude magičan ovo je pravo rešenje za vas! Naše dekoracije možete pogledati na instagram i fejsbuk stranici #cunamihouse

IMG_1177

Đakuzi

6000 RSD

Đakuzi sa pogledom na reku Savu. U letenjem periodu ovo je topla preporuka.
 Vodu i filtere menjamo svaki dan, čisto da se zna! Đakuzi poseduje grejač vode i vazdušne masaže.

Untitled-2_0005_ice

Puno bure leda za rashlađivanje pića

3000 RSD / 100 kg

Hladite vaše pice na najšmekerskji način, hit, egzotika Cunami led. Više od 90% našiih klijenata hladi piće na pravi način… Da li ste to i Vi?

Untitled-2_0005_viber image

Sportovi na vodi

Po dogovoru

(Banana, Gume, Wakeboarding, Skijanje na vodi, Iznajmljivanje skutera na vodi)

DJ

10000 RSD

DJ će dodatno podgrejati atmosferu i obezbediti garantovan provod!

dron

Snimanje dronom

10000 RSD

Slikanje i snimanje iz vazduha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vožnja limuzinom

10000 RSD

Dolazak limuzinom će defintivno biti upečtljiv.

Vatromet2

Vatromet

10000 RSD

Vatromet će podgrejati atmosferu.